Aromaterapia

Aromaterapia perustuu kukista, lehdistä, kasvin, hedelmän tai puun kuoresta uutettuihin eteerisiin öljyihin. Kasvien tehokkaimmin vaikututtava muoto on sen eteerinen öljy. Eteerisillä öljyillä voidaan vaikuttaa mm stressiin, päänsärkyihin, mielialaan piristämään tai rentouttamaan jne. Eri sairauksia on myös menestyksekkäästi hoidettu aromaterapian avulla.

Hoidossa tehdään alussa haastattelu ja sen perusteella valitsemme yhdessä hoitoon sopivat öljyt. Aromaterapeuttisen sekoituksen täytyy olla asiakkaasta hyvältä tuoksuva!

Hoidon alussa asiakas on alussa vatsallaan hierontapöydällä lämpimästi peiteltynä. Ensin käsitellään lempein rentouttavin ottein selkä ja jalat takaa. Välillä asiakas kääntyy ja edetään jaloista käsiin ja lopuksi tehdään rentouttava kasvojen ja pään hieronta. Hoidon tarkoituksena on imeyttää eteerinen öljy kehoon lempeän hieronnan avulla.

Aromaterapiahieronnassa kehon pehmytkudoksia käsitellään kevein sively ja paineluottein. Hieronnassa yhdistetään sidekudos-, lymfa- ja klassisen hieronnan otteita. Hieronnan vaikutus ulottuu ihon ja ihonalaisen sidekudoksen kautta autonomiseen hermostoon ja verenkiertoon sekä sisäelimiin.<br>>br>

Aromaterapia